ElérhetőségekKeresztény Játékok


A Keresztény Játékok küldetését megtekintheti a következő rövid animációban:

www.youtube.com/watch?v=hsgySjHYjLo

A Keresztény Játékok egy összefoglaló elnevezés a különböző foglalkozásokra, eszközökre, papírjátékokra, foglalkoztató füzetekre és egyéb kézműves játékokra, amelyek elősegíthetik az evangelizációt.

A Foglalkozások menüpont alatt nagyméretű játékok leírásai szerepelnek. A gyerekek kíváncsiságára épülnek, a drámajáték elemeit felhasználva. A hangsúly a beleélésen van: érzések, benyomások alakuljanak ki menet közben, amelybe beágyazódnak az ismeretek. Egyénileg és csoportosan is használhatók. 

Ezeket kísérhetik, de önállóan is megállják a helyüket a kézműves foglalkozások. Mindig kedveltek a bütykölni vágyók között. Változatos alapanyagokkal rögzítik a gyermekek hitbeli ismereteit, igazodva az egyházi év ünnepeihez.

-Papír alapú színezhető, vágható, hajtogatható játékok.

-Természetes alapanyagú foglalkozások.

-Újrahasznosított alapanyagok. 

Jó lehetőség különböző rendezvények kísérőjeként, legyen az egyházi rendezvény, szabadtéri fesztivál, falunap, rendhagyó hittanóra.

Foglalkoztató füzetek 64 oldalon keresztül kínálnak 6-14 évesek számára egyéni és csoportos elfoglaltságot, amiket akár családi körben, akár a hitoktatásban is alkalmazni lehet. Színezők, rejtvények, társasjáték, kivágható, összeállítható játékok nyújtanak minderre lehetőséget. 

A Termékek kézműves játékokat takarnak, amelyeket a honlapon keresztül lehet megrendelni. Szép, kifejező ajándék lehet különböző alkalmakra, jutalomajándék hittanveresenyek résztvevőinek.

Dr. Wächterné Lakatos Ágnes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Vissza az előző oldalra!
- Magyar